Showing 1–10 of 33 results

Show sidebar

[READY STOCK] 100% HABBATUSAUDA

RM20.00
Habbatussauda 100% tanpa campuran dimesin halus dan digoreng dengan teknik rahsia. Khasiat: 💥Digunakan secara tradisional untuk kesihatan badan. 💥Meningkatkan sistem imunisasi badan. 💥Meningkatkan tenaga zahir dah batin. 💥Melancarkan perjalanan darah. 💥Menghangatkan badan. 💥Melawaskan sistem pencernaan. 💥Mengurangkan tekanan & migrain. 💥Melegakan Sakit lutut 💥melegakan sakit pinggang Sesuai Untuk Lelaki & Perempuan. Rm20sm/Rm25ss *Saranan Pemakanan : 2 biji sebelum sarapan pagi atau 2 biji sebelum tidur. *60 biji kapsul dalam botol ini **Kalau nak makan apa2 suppleement, jarakkan at least 2 jam sblm/slps makan ubat doktor.

[READY STOCK] NATURAL DEODORANT

RM29.00
Apa tu Magic Blue Natural *Deodorant*? ------------------------------ ♥ Magic = boleh hilangkan bau-bau busuk berhari-hari ♥ Blue = botol dan cecair berwarna biru ♥ Natural = semulajadi dan selamat ♥ Deodorant = ubat ketiak Definisi ------- ♥ Magic Blue Natural Deodorant ialah sejenis deodorant yg berwarna biru yang berfungsi menghapuskan bau-bau busuk seluruh badan dan juga di sekeliling kita. Kandungan/Isipadu ---------------- ♥ 20mls Bahan-bahan ------------ ♥ Tawas ♥ Air Suling ♥ Air Mawar ♥ Herba Terpilih Kelebihan --------- ♥ Menghapuskan bau busuk sehingga 72 jam / 3 hari atau lebih bergantung kpd antibodi seseorang ♥ Bkn hanya untuk ketiak tapi seluruh badan ♥ Mencerahkan kulit dibahagian celah2 yg x sekata / hitam ♥ Menghilangkan daki2 spt di leher ♥ Tidak melekit walaupun berpeluh ♥ Sejenis spray bukan roll on ♥ Tidak meninggalkan kesan kuning / keras di bahagian ketiak baju ♥ Sesuai utk kulit sensitif ♥ Sesuai utk semua peringkat umur dan jantina ♥ Sesuai untuk menghilangkan bau busuk peti ais, helmet, kasut, stoking, kereta dll. Cara penggunaan *Magicblue Deodorant* Ada *2 cara* nak guna _Cara 1 :_ _Siang hari sebelum mandi_ 》 spray ditapak tangan 》gosok manja dicelahan sumber keluar peluh terutama bahagian ketiak 》 biar resap & kering seketika 2,3 minit 》 kemudian bilas / mandi _Cara 2 :_ _Malam hari sebelum tidur_ 》 spray & gosok rata pada bahagian badan terutama ketiak@ kaki 》 bawa tidur, bangun esok pagi baru mandi *cadangan cara 2 ini amat sesuai pada mereka yang ingin merawat punca badan yang kuat berbau* Nota penting : *Elakkan semburan terkena pada pakaian / tempat luka / selepas bercukur* *Jika ada bulu ketiak pastikan cukur dulu. Guna Deodorant keesokan hari sebelum mandi. *~Harap dalam makluman pengguna*~ *Antara kelebihan Natural Deodorant #MagicBlue* 💦 1. 100% daripada bahan-bahan semulajadi *(Tawas, Air Mawar, Air Suling & Herba2 terpilih)* 2. Tak melekit 3. Tak meninggalkan kesan kuning pada baju 4. Membunuh kuman punca bau badan 5. Membantu menghilangkan bau ketiak, kaki & badan dan bertahan hingga 72jam 6. Mengatasi masalah peluh berlebihan 7. Sesuai untuk lelaki & perempuan 8. Sesuai untuk kanak-kanak seawal umur 4tahun Semua masalah bau yang kurang enak dapat diatasi dengan sebotol Magic Blue. ❌Bau peti ais ❌Bau kasut ❌Bau kaki ❌Bau Helmet Magic Blue takde bau tapi memang HILANGKAN BAU! Sebotol 20ml boleh tahan 1-2bulan (bergantung penggunaan) Salah satu fungsi deodorant magicblue HILANGKAN BAU DALAM PETI AIS. / BEKAS TIPUWARE YANG BERBAU 🤭 Mudah je. Ikut step di bawah. 1. Sediakan tisu atau kapas dan Magic Blue Natural Deodorant 2. Sembur pada kapas atau tisu tadi dan letak masuk dalam peti ais. Halaaaaaah takpayah la gaya macam campak bom masa perang tu, tisu tu takda nya bahaya lepas sembur Magic blue sebab dia bahan natural. So chill je tau letak dalam peti ais. 3. Tutup peti ais dan bia jelah kapas atau tisu tu kat situ. Eheeeeeeeem!! Kalau boleh jangan la biarkan durian tu terdedah tau. Letak dalam bekas bertutup. Simple kan?

[READY STOCK] Pomade Magic Blue

RM29.00
  • Natural Pomade diperbuat dari Bahan semulajadi.

[READY STOCK] SHOWER GEL

RM29.00
Ciri-Ciri Magic Blue Shower Gel Bidara & Rose   – Bersaiz 200 mls – Gel mandian berwarna biru – Gel

[READY STOCK] SHOWER GEL

RM29.00
Ciri-Ciri Magic Blue Shower Gel Bidara & Rose   – Bersaiz 200 mls – Gel mandian berwarna biru – Gel

5 IN 1 GLAM FOUNDATION

RM70.00
5 IN 1 GLAM FOUNDATION : - 2 WAY CAKE - COMPRESSED POWDER - LOOSE POWDER - MOSTURIZER - ILLUMINATE

ANTI AGING ANTI WRINKLE SKIN KIT

RM199.00
Produk penjagaan kulit wajah untuk merawat kedut. Anti penuan. Produk selamat dari Italy bebas dr bahan berbahaya. No Parabens No Procine

Aowaleet Aromatherapy Oil

RM59.00 RM40.00
~ JOM IKHTIAR!! DARI MINYAK BIASA KE MINYAK AO WALEET. 100% Herba Semulajadi ? ~ Berfungsi Mengurangkan batuk,Membantu mencairkan kahak, Memperlahankan rembesen mukus atau hingus,perut kembung,angin sembelit, gigitan nyamuk serta masalah kulit. ~ AoWaleet Oil diekstrak dari sarang burung walit yang ditambah bersama eo peppermint, habbatussauda gold, minyak kayu putih, extra virgin olive oil dan spirulina. ~ Sesuai dari golongan bayi atau bayi premature, dewasa, ibu mengandung,pesakit G6PD dan warga emas.Sesuai seisi rumah. ~ Seronokkan tengok anak² bebas selsema dan batuk. Yang bestnya minyak AO waleet nie ade pelbagai fungsi. Selain jimat, Dengan hanya sebotol AO Waleet mampu merawat pelbagai penyakit. Dengan izin Allah, InshaAllah. ~ Cara guna pun sangat mudah hanya picit dan sapu sapu jea akan nampak perubahan seawal 2 hari. Tak percaya??? Cuba dulu baru tau. ☺☺

BRIGHTENING PIGMENTATION SKIN KIT

RM199.00
Untuk masaalah kulit kusam tak bermaya dan yang berjeragat

Bubble Belly Oil

RM40.00
BUBBLE BELLY -MINYAK URUT MODEN MEMBAKAR LEMAK..