Santanku prihatin mart

Santanku prihatin mart

  • lot no 111 jalan 28/10a, taman perindustrian iks Selangor, Malaysia
  • 0122963177
  • No ratings found yet!
  • Store Closed

Claypot Chicken Curry Paste + Curry Laksa Paste + Chicken Rendang Paste 200g

RM16.50 RM11.00
Tiga pes terbaik di Malaysia dalam satu pakej. Beri keluarga anda tiga hari rasa masakan Malaysia. Siapa kata masak di rumah tidak sedap dan berpatutan ? Suruh dia hubungi saya dan saya akan memberikan diskaun istimewa kerana kami adalah rakyat Malaysia. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia.

Rasaku Oyster Flavored Sauce / Sos Berperisa Tiram 1.1L + Premium Sweet Soy Sauce / Kicap Lemak Manis 1.1L

RM21.45 RM20.18
Dua benda yang paling banyak diguna di dalam masakan, kembar jahat, masalah berganda, mempersembahkan tiram dan manis. Beli sebelum promosi tamat. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia.

Masakan Lontong – Rasaku Coconut Milk / Santan Kelapa 200ml + Turmeric Powder / Serbuk Kunyit 1kg

RM20.70 RM15.81
"Lontong adalah hidangan yang dibuat dengan kek beras yang dimampatkan dan dimasak dengan daun pisang. Cubalah resipi ini untuk Lontong Sayur Lodeh di mana kek beras dimasak dengan sayur-sayuran dalam sup berasaskan santan. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Masakan Kurma – Rasaku Coconut Milk / Santan Kelapa 200ml + Kurma Powder / Serbuk Kurma 1kg

RM23.70 RM19.69
"Hidangan daging Kurma, sangat enak dan mudah dimasak kerana kami berusaha untuk mencari bahan mentah, pek dan hantar kepada anda. Masak hari ini untuk WOW orang yang anda sayangi. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Claypot Chicken Rendang Paste / Pes Rendang Ayam 200g + Rasaku Coconut Milk / Santan Kelapa 200ml + Toasted Coconut Paste / Kerisik Asli Halus 100g

RM11.20 RM7.92
"Apa yang berlaku apabila anda menggunakan pes rendang terbaik, santan kelapa terbaik dan kerisik terbaik ? Satu hidangan rendang yang sangat sedap untuk WOW keluarga dan rakan-rakan anda. Claypot Pes Rendang Ayam adalah campuran asli dari resipi tradisional Melayu yang lengkap dan senang dimasak. Tidak perlu menumbuk bawang, bawang putih atau cili. Rasakan rasa, aroma, dan tekstur halus Santan Kelapa RASAKU menjadikannya pilihan yang terbaik untuk hidangan rendang anda. Kerisik Santanku dihasilkan dari kelapa terbaik, dipanggang selama 8 jam, digiling dan dibungkus dengan kualiti kebersihan dan pemprosesan makanan yang tinggi. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Kerisik / Toasted Coconut Paste 250g + Rasaku Coconut Milk / Santan Kelapa 200ml

RM7.20 RM6.11
"Nak masak rasa rendang sendiri ? Anda masih memerlukan kerisik dan santan. Kami membekalkan 2 ramuan inti rendang dan anda menyediakan yang lain. Selamat memasak untuk keluarga dan rakan-rakan anda. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Claypot Chicken Curry Paste / Kari Ayam Pes 200g + Rasaku Coconut Milk / Santan Kelapa 200ml

RM8.20 RM6.01
"Pes kari nyonya tradisional terbaik di Malaysia, ada juga yang mengatakan di Singapura, Vietnam, Thailand, Indonesia dan Australia. Sama-sama dengan Santan Kelapa Rasaku terbaik dan anda akan mendapat hidangan kari yang paling lazat untuk makan dengan nasi, mi atau sebagai hidangan asas sup. Kombinasi yang luar biasa. Anda mesti cuba dan jika ia tidak lazat, hubungi saya dan saya akan masak untuk anda secara percuma. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Bon Chef Original 1kg + Bon Chef Spicy 1kg + Bon Chef Spicy

RM26.50 RM21.83
"Anda boleh membuka restoran ayam goreng KFC, McD, BK, A&W, Texas anda sendiri dengan ketiga-tiga formula istimewa yang dirumuskan untuk menghasilkan kerak yang hebat dan rasa yang enak dari daging. Diformulasikan dengan ramuan herba, rempah-rempah dan bahan-bahan berfungsi untuk meningkatkan rasa makanan goreng ke tahap kelazatan yang tinggi. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Santanku Toasted Coconut Paste (Kerisik) 250g

RM4.50 RM4.00
"Kerisik kami dihasilkan dari isi kelapa yang terbaik, disanggai selama 8 jam, digiling dan dibungkus dengan kebersihan dan kualiti pemprosesan makanan yang tinggi. Tekstur kerisik kami sangat halus sehingga meleleh di mulut anda dan aroma kelapa yang anda perlukan untuk masakan seperti Rendang dan Kerabu. Keistimewaan rasa dan kualiti pasti akan WOW anda. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Santanku Toasted Coconut Paste (Kerisik) 100g

RM3.00 RM2.50
"Kerisik kami dihasilkan dari isi kelapa yang terbaik, disanggai selama 8 jam, digiling dan dibungkus dengan kebersihan dan kualiti pemprosesan makanan yang tinggi. Tekstur kerisik kami sangat halus sehingga meleleh di mulut anda dan aroma kelapa yang anda perlukan untuk masakan seperti Rendang dan Kerabu. Keistimewaan rasa dan kualiti pasti akan WOW anda. Duduk dan masak dirumah bersama dengan orang yang disayangi dengan menggunakan produk daripada Santanku Prihatin Mart (SPM). SPM ditubuhkan untuk memberi rakyat Malaysia harga makanan yang sangat rendah. Tawaran hebat di masa yang sukar. Sokonglah SPM dan barangan buatan Malaysia."

Shopping cart

close

Sign in

close

Scroll To Top